Un hotel de 4 stele creste impreuna cu satisfactia clientilor sai. De aceea, un meniu delicios insotit de un vin bun, servire aparte si de calitate ajung departe, oferindu-le clientilor nostri o experienta unica.

Restaurantul si Cafeneaua Leon ofera clientilor nostri motive in plus pentru care sa aleaga hotelul nostru, oferindu-le servicii de inalta clasa si un mediu atragator unde isi pot petrece diminetile si serile, bucurandu-se de confortul si ambientul stilizat al hotelului nostru.

Aici apa este potabila. Leon Hotel & Restaurant dispune de apa naturala proprie din adancimea terestra, apa purificata suplimentar in unitatea noastra.

Pentru ca painea este excelenta atunci cand este proaspat scoasa din cuptor, noi preparam paine in cuptoare proprii pentru ca ea sa fie mereu proaspata. De asemenea, preparatele Leon contin doar carne proaspata si de calitate. Aprovizionam zilnic de la abatorul propriu din cadrul grupului.

 

Spatios si elegant, creat sa acomodeze numarul dublu de posibili oaspeti ai hotelului Leon, restaurantul ofera o diversitate aparte de mancaruri si bauturi, specialitati locale si internationale, pentru toti cei care isi doresc o cina excelenta. Puteti sa va bucurati si de un mic-dejun sau pranz delicios. Comenzile se pot face pana la ora 10 seara, personalul de la bucatarie fiind pregatit sa va prepare orice reteta din meniu, pe gustul dumneavoastra.

Este locul perfect unde sa va incepeti ziua cu o cafea aromata. Deschisa pana la miezul noptii, cafeneaua este modul ideal de a incheia ziua, relaxandu-va in fotoliile confortabile cu o bautura in mana, inconjurati de aroma luxului si a cafelei.