Primul hotel de 4 stele cu Spa, din Arad, este locul perfect unde sa te relaxezi si sa te destinzi. Incluzand o piscina spatioasa de peste 200 de metrii patrati, cu jacuzzi si sauna, serviciile noastre de Spa au fost create sa ridice nivelul de confort si placere pentru oaspetii nostri.

Fie ca doriti sa va bucurati de o ora de inot, sau doar sa va relaxati o vreme in jacuzzi, ca si oaspeti ai hotelului aveti acces la piscina de 200 mp, pe toata durata zilei.

Bucurati-va de beneficiile aerului cald si de starea aceea de toropeala si relaxare totala in sauna noastra, pusa zilnic la dispozitie oaspetilor nostri, sau pe baza unui abonament lunar, pentru cei din Arad.

Incercati unul din tratamentele noastre speciale Spa pentru a va bucura cu adevarat de sederea dumneavoastra la Leon Hotel. Creat special pentru relaxarea dumneavoastra serviciul nostru de Spa va ofera motivul perfect sa va destindeti dupa o calatorie lunga sau o zi stresanta, combinand diferite arome, uleiuri si tehnici care sa va ajute sa va recreati si sa profitati la maxim de serviciile oferite de hotelul nostru.

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il traiesti cand fiecare muschi din corp se destinde si relaxeaza. Descoperiti placerea unui masaj complet si perfect (doar la cerere si cu programare).