Camera noastra de evenimente si conferinte este creata sa acomodeze pana la 125 de persoane, dar structura sa modulara poate fi adaptata pentru intruniri si receptii mai mici.

Echipata cu mobilier si tehnologie moderna este incaperea potrivita pentru prezentari video, intalniri de afaceri, conferinte si evenimente private precum: zile de nastere sau receptii.

Pentru rezervari sau oferte de pret va rugam folositi formularul de pe pagina de contact.

 

Fie ca organizati o receptie, sau o nunta, sau o aniversare privata, Leon Hotel este cadrul perfect in care sa va bucurati impreuna cu familia si prietenii. Servicii de calitate, meniuri alese si un personal calificat stau la dispozitia oaspetilor dumneavoastra pentru a le oferi o diversitate de bucate si bauturi, special preparate pentru ei.

Spatiul modular oferit pentru conferinte poate fi adaptat pe masura evenimentului organizat si include o parte a personalului hotelului, dedicata evenimentului dumneavoastra, fie ca este vorba de o prezenatre de produs sau o conferinta pentru 50 de persoane, o intalnire de afaceri a partenerilor sau un workshop.

Inca nu a fost adaugate evenimente.