TUR VIRTUAL

 

http://www.ghidularadean.ro/tur-virtual/leon/

In mitologie, leul este sinonim cu forta solara, fiind asimilat zeitei Sekhmet, cunoscuta si sub ipostaza de Ochiul lui Ra. Zeita era cea care anihila raul si permitea binelui sa triumfe. Leul veghează asupra curgerii timpului si asigura intinerirea astrului, întruchipând vigoarea pe care o induce reimprospătarea zilei in fiecare dimineata.

Leon Hotel & Spa este cel mai nou hotel din Arad. Deschis in 2014, hotelul este pozitionat in apropierea raului Mures cu acces imediat la soseaua principal si la doar cateva minute de centrul orasului.

Construit pana in cele mai mici detalii de comfort si design interior, cu o arhitectura moderna, Leon Hotel & Spa doreste sa devina prima optiune a tuturor celor care viziteaza Aradul si doresc sa aiba parte de confort si servicii de prima clasa.

Hotelul are 31 de camere pregatite sa acomodeze peste 60 de oaspeti. Serviciile de Spa oferite (piscina interioara spatioasa, jacuzzi, sauna si masaj) adauga valoare confortului care il punen la dispozitia clientilor nostri. Restaurantul si cafeneaua – Leon Cafe – va servesc cu o experienta culinara unica si seri speciale.

Incepand cu prima jumatate a anului 2014 se pot face rezervari pentru evenimente business sau private. Hotelul este dotat sa acomodeze evenimente precum conferinte, intalniri de afaceri sau receptii.